LIITY VALKEALAN KAJON JÄSENEKSI

Kuinka liityn Kajon jäseneksi?

Liity Valkealan Kajon jäseneksi suoraan jäsenrekisteriimme alla olevista Suomisport-linkeistä tai kirjaudu sisään. Liittymisen jälkeen voit itse päivittää jäsentietosi ajan tasalle tarpeen vaatiessa.

Yhdistyksen jäsenen on lain mukaan oltava yksityishenkilö ja jäsenen on itse tehtävä pyyntö liittyä seuraan. Ohjeet liittymiseksi myös alaikäisten huollettavien osalta löydät ohjeet alla.

Palvelun ominaisuuksien takia jäsenmaksulaskun eräpäivä joudutaan merkitsemään vuoden loppupuolelle eli nyt se on 31.10.2023. Jäsenmaksu tulee kuitenkin maksaa ensi tilassa.

Ennen jäsenyyden ostoa, luo itsellesi profiili Suomisport-palveluun

 1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa sisään Suomisportiin.
 2. Aloittaaksesi tilisi luomisen tai kirjautuaksesi sisään, anna puhelinnumerosi, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä tai sähköpostiosoitteesi. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omaa yhteystietoasi. 
 3. Jos käytit puhelinnumeroasi, saat tekstiviestinä kertakäyttöisen kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä voit jatkaa tilisi luomista. Jos käytit sähköpostiosoitettasi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit jatkaa tilisi luomista.
 4. Anna loput tilin luomiseen tarvittavat tiedot ja klikkaa ”Luo tili”. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä kaikkia omia tietoasi.
 5. Luotuasi tilisi näet oman profiilisi.

Seurajäsenyyden ostaminen 

 1. Kajon jäseneksi voit liittyä Suomisportissa klikkaamalla alla olevaa jäsenluokan linkkiä. Linkin avauduttua hyväksy kutsu jäseneksi, jolloin liittymispyyntösi tulee näkyviin Suomisportiin.
 2. Kun jäsenyys on hyväksytty, pääset maksamaan jäsenmaksun kohdassa ”Maksut”. Huom! Seuran jäsenrekisterinhoitajan täytyy hyväksyä jäsenyys Suomisportissa ennen maksua. Liittymispyynnöt pyritään tarkistamaan joka arkipäivä.
 3. Jäsenmaksut vuodelle 2023 ovat
 • Jäsenmaksu aikuiset 30,00 € \ vuosi
 • Jäsenmaksu lapset alle 18 v 20,00 € \ vuosi
 • Ainaisjäsenmaksu 200,00 €
 • Kannattajajäsenmaksu 300,00 €

 

Vuoden 2023 jäsenmaksut 

Jo Suomisport-palveluun kirjautuneille tämän vuoden jäsenmaksu on tullut näkyviin kohtaan MAKSUT. Maksun voit maksaa välittömästi, jolloin jäsenyytesi tälle vuodelle on heti voimassa.

Muut voivat tehdä liittymispyynnöt oheisten linkkien kautta:

Alle 18-vuotiaat  (v. 2005 tai sen jälkeen syntyneet)

Yli 18-vuotiaat (v. 2004 tai aikaisemmin syntyneet)

Ainaisjäsenyydestä ja kannattajajäsenyydestä saat lisätietoja seuratyöntekijä Susanna Pasilta susanna.pasi@valkealankajo.fi.

Jäsenyydestä eroaminen:

Jäsenyydestä eroaminen tapahtuu ilmoittamalla siitä pääseuran sihteerille sähköpostilla: susanna.pasi@valkealankajo.fi