Aikuisryhmä

AIKUISTEN RYHMÄT

Aikuisten urheilukoulun uusi harjoituskausi alkaa lokakuussa, naisten kestävyysjuoksuryhmän yhteistreenit alkavat marraskuussa. Lisäksi voidaan järjestää 6 viikon juoksu -starttikurssi, jos sellaiseen olisi kysyntää. Se sisältäisi 1-2 yhteistreeniä + viikko sekä vinkkiä juoksuharrastukseen + lopussa Cooperin testi. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Kai Kepsuun.

 

Aikuisten urheilukoulu

Harjoitukset 1-3krt/vko. Lisäksi kisoihin tähtääville voidaan tehdä harjoitusvinkkejä omatoimiseen harjoitteluun. Ryhmässä ollut kesällä 8 eri tasoista ja -ikäistä urheilijaa.

Ryhmän vanhin seniorinainen voitti ikäluokan SM-kultaa aitajuoksussa, nuoremmat naiset aloittivat viralliset kisat seuran naisten viestijoukkueessa ja tavoitteena saada ryhmästä naisten viestijoukkue joihinkin kisoihin ensi kesänä.

Yhteisharjoituksia lauantaisin Kuusankosken Kalliosuojassa. Lisäksi yhteislenkkejä lokakuussa tiistaisin ja ohjelmaa juoksutreeneihin jäähallin juoksuradalla. Myös kuulan ja kiekon valmennusta tarpeen mukaan. Hyppylajeja enemmän kesäkaudella.

 

 Ryhmän valmennuksesta vastaa Kai Kepsu

 

Naisten kestävyysjuoksuryhmä

Ryhmä kestävyysjuoksua harrastavia naisia, jotka paljon huolehtivat omasta perus-, vauhti- ja max.kestävyysharjoittelusta itse, mutta yhteistreeneillä haetaan lisää tsemppiä harjoittetteluun. Omatoimiharjoitteluun ei tähän mennessä ole tehty harjoitusohjelmia, mutta katsotaan miten jatkossa.

Yhteisharjoitukset on toteutettu kerran viikossa, kesällä tiistaisin Kuusaalla ja talvella ke-ilta Kouvolan jäähallissa, jonka lisäksi osa on käynyt myös aikuisten urheilukoulun peruskuntokauden juoksu- ja kestovoimatreeneissä la-aamupäivällä Kalliosuojassa.

Yhteistreeneissä alkuun usein ensin porukkalenkki ja sen jälkeen yhdessä osin aikuisten urheilukoulun sekä mahdollisesti muutaman kest.juoksujuniorin kanssa porukkatreeniä, jossa kepeitä juoksu-juttuja, koordinaatioita ja mahdollisesti leikkimielistä kisailua/pallopeliä ja sen jälkeen nopeuskestävyys/vauhtikestävyys-vetoja matkoilla 150-1000m.

Ryhmän urheilijat osallistuvat aktiivisesti juoksutapahtumiin sekä 30+ ikäsarjojen SM-kisatapahtumiin.

 

Valmennuksesta vastaa Kai Kepsu ja ryhmän yhteyshenkilö Nina Salmela-Mäkelä

lisätietoa aikuisten ryhmistä: kai.kepsu@xamk.fi

 

Harjoitusmaksut loka-joulukuu, suluissa kesäkaudella ollut hinta:

käyminen treeneissä 1krt/vko = 50€ (50€) / -35% jos vain marras-joulukuu

käyminen treeneissä 2krt/vko + harjoitusohjelma 1krt/vk = 90€ (80€)

valmennus useampi kerta & ohjelmat koko harj.viikolle = 125€ (115€)

2-4vk harjoituskauden alusta laskutetaan mahdollisesti 30% kausimaksusta ja loput kauden loppupuolella.

 

***

 

Innokkaimmat aikuisten urheilukoululaiset ovat osallistuneet ikäsarjojen 30+ SAUL SM-kisoihin, Valkealan Kajon järjestämiin kisoihin, yleisen sarjan pm-hallikisoihin sekä avoimiin seurakisoihin, kuten alla 2010-luvun loppupuolella Mäntyharjun avoimissa seurakisoissa aikuisten urheilukoululaisia.

 

Maentyharju 5 8 20

 

 

Aikuisten urheilukoulua Valkealan Kajon alaisuudessa jo 2010-luvun alusta, tässä alkuvuosien lehtimainosta:

 

Aikuisten urheilukoulu 2019