valkealan kajo logo bitmap

KAJO TRIATHLON (VALKEALAN KAJO)

Kajo Triathlon toimii Valkealan Kajon pääseuranalaisena lajijaostona, jonka toiminta keskittyy Suomen Triathlonliiton sekä sen jäsenseurojen järjestämään kilpailutoimintaan

(in English)

Jaostossa harjoitetaan kilpa- ja harrastustoimintaa triathlonissa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Seuran triathlon harrastajat kilpailevat yleisessä ja ikä- sekä kuntosarjoissa.

TRIATHLON = UINTI + PYÖRÄILY + JUOKSU

Triathlonin eri kilpailumuodot edellyttävät ominaisuuksia nopeudesta kestävyyteen – yksilölajeista joukkuekisoihin – triathlon, duathlon, aquathlon, maasto- ja talvitriathlonissa

  • SPRINTIMATKA = 750 m + 20 km + 5 km
  • OLYMPIAMATKA = 1,5 km + 40 km + 10 km
  • PUOLIMATKA = 1,9 km + 90 km + 21,1 km
  • TÄYSMATKA = 3,8 km + 180 km + 42,2 km

Triathlon on itsensä voittamisen, pitkäjänteisen harjoittelun ja valmennuksen, oikean tankkauksen ja viimeistelyn, sekä sujuvan kisasuorituksen summa.

Pääsääntöisesti urheilijoiden harjoittelu tapahtuu omatoimisesti henkilökohtaisten valmentajien ohjauksessa. Seuran toimesta ei harjoitusohjelmia tai suoranaista henkilökohtaista valmennusta jäsenistölle tarjota.

Henkilökohtaisen harjoittelun tueksi triathlonjaosto järjestää yhteisharjoituksia viikoittain. Yhteisharjoittelun tarkoituksena on, että triathlonisti toteuttaa suunnitellun harjoituksen oman tavoite- sekä kuntotasonsa mukaisesti harjoitusrunkoa soveltaen esim. matkojen / toistokertojen osalta.

Talvikauden harjoitteet toteutetaan ohjattuna kahdesta kolmeen kertaa viikossa, 1-2 kerta uimaharjoite sekä 1 kerta esimerkiksi lihaskuntoa ja juoksutekniikkaa kehittävä harjoitus. Harjoitustiloina käytetään Valkealataloa, Kouvolan uimahalleja, Kouvolan jäähallia sekä alueen ulkoilureittejä ja hiihtolatuja.

Varsinaisia johdettuja harjoituksia ei kesä-/kilpailukaudella ole vaan harjoituksista sovitaan tapauskohtaisesti seuran sisäisellä keskustelupalstalla (Facebook, MyClub). Sovitut yhteisharjoitukset toteutetaan ulkona lajinomaisilla harjoitteilla avovesiuinteina sekä yhdistelmäharjoitteina erikseen sovituilla harjoituspaikoilla.

Seuralla on tällä hetkellä yksi Triathlonliiton kouluttama, ensimmäisen tason valmentaja, jonka johdolla yhteisharjoitukset pääsääntöisesti suunnitellaan ja toteutetaan. Yhteisharjoitukset ohjaa seuran oma valmentaja tai harjoituskohtaisesti sovittu ohjaaja. Yhteisharjoituksien tarkoitus on tiedossa edeltävän kuukauden kuluessa henkilökohtaisten harjoitusohjelmien yhteensovittamiseksi.

Ohjatuista yhteisharjoituksista informoidaan valkealankajo.myclub –palvelussa, jossa toteutetaan myös harjoituksiin ilmoittautuminen. Ilmoittautumisten perusteella suunnitellaan lopullinen harjoitusten läpivienti.

Mikäli olet harkinnut triathlon harrastuksen aloittamista tai ”lajin vaihtoa” tulee sinulla olla vähintään perusuimataito ja ymmärrys eri lajien, erityisesti vapaauinnin, perustekniikasta.

Uudet, Kajo Triathlonin toiminnasta kiinnostuneet ottakaa yhteyttä esim. sähköpostilla kajo.triathlon@gmail.com tai henkilökohtaisesti jaoston aktiiveihin.

Tarjoamme kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua joukkoomme erikseen sovittavissa uinti- ja juoksuharjoituksissa. Voit myös liittyä suoraan Kajo triathlonin jäseneksi Valkealan Kajon jäsenrekisteriin osoitteessa: https://valkealankajo.myclub.fi


Instagram v2

Instagram

@kajotriathlon

#kajotriathlon

YouTube logo full color

Kajo Triathlon YouTube

YHTEISTYÖSSÄ

KAUDELLA 2020

Voikkaanapteekki

YHTEYSTIEDOT

kajo.triathlon@gmail.com


Jaoston jäsenet

Puheenjohtaja
Pekka Suvitie
Jäsenet
Marika Langenoja-Suvitie
Outi Antila
Tiina Korhonen
Jari Turtiainen
Risto Skyttä
Janne Sallila

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

valkealankajo.myclub.fi

Valkealan Kajo – triathlonjaosto on ottanut käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.

Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi, saat laskut, jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti seuran avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi.

valkealankajo.myClub.fi on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa.