Koulutus

TOIMITSIJA II-KOULUTUS 27.4.2019

Haluatko päivittää tietouttasi yleisurheilun säännöistä? Koulutus sopii kaikille urheilusta kiinnostuneille.

Kakkostason toimitsijakurssilla käydään läpi yleisurheilun kaikki tärkeimmät säännöt ja totutaan samalla käyttämään oikein kansainvälistä sääntökirjaa sekä löytämään tarvittavat asiat nopeasti. Voit aloittaa kouluttautumisen suoraan kakkostasolta, jos Sinulla on jo ennestään kokemusta kilpailuissa toimimisesta sekä perustiedot yleisurheilun säännöistä. Kurssi sisältää itseoppimista sekä yhden päivän (4h) lähiopetuksen.

Kurssin kaikki materiaali löytyy SUL oppimisympäristöstä. Materiaali sisältää sekä etäopiskeltavia sääntökohtia että lähiopetusmateriaalin. Suositeltava oheislukemisto on Yleisurheilutuomarin aloitusopas. Tuomarin henkilökohtaiseen varustukseen tulisi myös kuulua uusin painos Yleisurheilun kansainvälisestä sääntökirjasta.

Paikka: Kouvolan alueella (ilmoitetaan myöhemmin tarkemman osallistujamäärän varmistuessa)

Koulutuksen järjestää Valkealan Kajon Yleisurheilu-jaosto ja kouluttajana toimii Kymenlaakson Yleisurheilu ry:stä Janne Pekkola.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen Suville 3.3.2019 mennessä: suvis.kalliomaki@gmail.com. Ilmoittautumisen jälkeen saat materiaalit tutustuttavaksi sähköpostiisi.

NYT KAIKKI MUKAAN KARTUTTAMAAN TIETOUTTA YU-SÄÄNNÖISTÄ!

NUORTEN YLEISURHEILUOHJAAJATUTKINTO (NYT)

Jos olet suorittanut aiemmin yleisurheiluohjaajatutkinnon, astu NYT seuraavalle tasolle! Kaakkois-Suomen alueen NYT-tutkinto järjestetään keväällä 2019 Pajulahdessa, 16-17.3. ja 6.-7.4.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen Suville 15.2.2019 mennessä: suvis.kalliomaki@gmail.com 

YLEISURHEILUOHJAAJATUTKINTO (YT)

Tulossa keväällä 2019 Kaakkois-Suomen alueelle, paikka ja aika ilmoitetaan myöhemmin. Koulutukseen hakijan tulee olla 15 vuotta täyttänyt.