Yleisurheilukauden päättäjäisissä palkittiin tänään Puhjonrannassa kaudella menestyneet yleisurheilijat, sekä huomioitiin aktiivisimmat harjoittelijat. Lisäksi palkittiin A-taitomerkki-rajan suorittaneet ja jaettiin useita kannustuspalkintoja kehittyjille, hengenluojille, innokkaille, sisukkaille sekä aktiivisille kisailijoille. Seuran parhaan yleisurheilijan palkinnon sai N60 sarjassa kisaava Ulla Teittinen, joka tänä vuonna sijoittui veteraanien SM-kilpailuissa 300m aidoissa toiseksi, 80m aidoissa sekä 200m kolmanneksi. Lisäksi Ulla saavutti veteraanien Euroopan mestaruuskisoista syyskuussa 4x400m pronssia. Paras poikajuniori alle 13-vuotiaissa oli Joona Niinikangas ja paras tyttöjuniori Jenna Kolari.