Kesän yleisurheilukilpailuja tuumaillaan parasta aikaa ja niiden järjestäminen ei olisi mahdollista ilman ahkeria toimitsijoita ja vapaaehtoisia.
Tulemme tänä keväänä järjestämään uudestaan 1-tason toimitsijakoulutuksen, jossa tutustutaan lasten yleisurheilusääntöihin. Kokeneemmat mittakonkarit voivat jatkokouluttautua verkossa, suorittamalla itsenäisesti 2-tason toimitsija- ja tuomarikoulutuksen. Sääntöjen läpikäyminen on hyvä asia kaikille nuorille urheilijoille ja heidän vanhemmilleen, ihan urheilijan oikeuksienkin vuoksi.
2-tason koulutusmateriaalit ovat koulutusalustalla, jossa voidaan suorittaa itselle sopivaan ajankohtaan koulutus ja koe. Hyväksytyn kokeen jälkeen voit ladata todistuksen.
Koulutusalustalle pääsee kirjautumaan seuraavan linkin välityksellä: https://www.suomisport.fi/…/d1041017-d95f-42dd-b457…
Linkki ohjautuu Suomisport-järjestelmään (mikäli sinulla ei ole henkilökohtaisia Suomisport-tunnuksia, niin ne täytyy luoda). Tunnistautumisen ja ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse linkin koulutusalustalle, jossa koulutus suoritetaan. Jatkossa voit kirjautua koulutusalustalle Suomisport-tunnuksilla.