Metsässä nopeasti

- jalan tai suksilla.

Hiihto, ampumahiihto ja suunnistus

Metsässä nopeasti - jalan tai suksilla.

Jos suksi ei luista, kannattaa ulkoilla vähän enemmän. Elämäsi ja hiihtämisen ladut saat kulkemaan tulemalla mukaan meidän toimintaamme. Kaupan päälle lupaamme hyvän kunnon.

Hiihtojaostomme on toiminut aktiivisesti seuran perustamisesta lähtien. Nykyään on hiipumista tapahtunut nuorissa. Seurassa on muutama kilpahiihtäjä ja veteraanihiihtäjiä.

Valkealan urheilukeskuksen itäpäässä vanhalla soranottoalueella sijaitsee hiihtomaa. Alueella on hyppyri, pulkkamäki, latu ja laavu makkaranpaistopaikkoineen. Talvella 2014 aukeaa voitelupiste Valkealan urheilukeskuksen välittömään läheisyyteen. Voitelupisteen aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.

Kuitenkaan halu huippu-urheilijaksi ei ole vaatimuksena jäseneksi tuloon. Reipas mieli riittää!

 

 


Tykkilumiladun latumaksut

Valkealan tykkilumilatu avataan tiistaina 22.11.2022.

Tykkilumiladun käyttö on maksullista ja hiihtoliput voi lunastaa Valkealatalon kahviosta ja kahvion ollessa kiinni urheilukentällä olevasta suksenhuoltokopista. Alle 14-vuotiaat saavat hiihtää ilmaiseksi ja yli 14-vuotiaiden päivälippu on 9 euroa. Baanalle voi lunastaa myös kausikortin, joka maksaa 110 euroa. Vanhat kausikortit eivät ole enää voimassa. Paikan päällä käy käteinen, pankkikortti ja liikuntasetelit. Smartumin korttimaksu päätteellä onnistu. Sen sijaan Smartum Saldo -verkkomaksulla voi maksaa ennakkoon (käyttökohteena Valkealan Kajo ry / Hiihto) ja kuitti mukaan korttia lunastettaessa.

Valkealatalo on avoinna ma, ke ja pe 6-20. Ti ja To lippuja voi ostaa urheilukentältä välillä 8-13 ja kello 13 alkaen myynti siirtyy Valkealataloon. Viikonloppuna lauantaisin lippuja voi ostaa urheilukentältä kello 8-10 ja kello 10 alkaen Valkealatalolta. sunnuntaina lippuja saa urheilukentältä 8-11 ja kello 11 alkaen Valkealatalolta. Lauantaina ja sunnuntaina lippuja saa Valkealatalolta kello 17 asti, jonka jälkeen lipunmyynti siirtyy urheilukentän suksikopille kello 17-19.

YHTEYSTIEDOT

Toiminnastamme kertovat mielellään lisää

Veli Koski (hiihto) 040 767 8885 ja
Teijo Suurpää (suunnistus) 0400 881 539

Olisiko nuorten hiihdon ohjauksesta kiinnostuneita?

Yhteydenotto: Veli Koski 040 767 8885