Kouvola siirtynyt leviämisvaiheeseen

Kymenlaakso on siirretty 24.3. takaisin koronaepidemiassa leviämisvaiheeseen. 

Kouvolan kaupungin valmiusryhmän 25.3. tekemien päätösten mukaisesti Kouvolassa ovat voimassa 29.3 - 18.4.2021 seuraavat rajoitukset:

Alakouluikäisten ja sitä nuorempien harrastustoimintaa voi jatkaa enintään kymmenen henkilön ryhmissä siten, että toiminnassa voidaan tosiasiallisesti noudattaa turvavälejä. 

Yläkouluikäisten ja sitä vanhempien nuorten ja aikuisten ryhmäharrastustoiminta on keskeytetty kokonaan. 

Peli- ja ottelutoiminta on keskeytetty kaiken ikäisiltä.

Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu sekä pelit (ilman yleisöä) on sallittu aikuisille eli 18 vuotta täyttäneille seuraavilla kriteereillä erityisiä turvallisuusohjeita noudattaen: joukkuelajeissa lajien maajoukkuetoiminta, SM- ja 1-divisioonatason toiminta sekä jalkapallon, salibandyn ja jääkiekon muu vastaava valtakunnallisen tason toiminta, sekä lajien kansainväliselle huipulle tähtäävä ammattimainen harjoittelu. Ohjeistus koskee kolmea ylintä sarjatasoa jääkiekossa, jalkapallossa ja salibandyssa, muissa joukkuelajeissa kahta ylintä sarjatasoa. Yksilölajeissa ohjeistus koskee yksilötason maajoukkue- ja SM-tason urheilijoita.

Kaupungin urheilu- ja liikuntatilat, mukaan lukien uimahallit ovat suljettu yleisöltä. Kuntouttavaa ja erityisryhmien liikuntatoimintaa jatketaan yksilö- ja pienryhmätoimintana turvaohjeet huomioiden erikseen määritellyille ryhmille
Uimahalleihin avataan mahdollisuus varata yksityisiä uintivuoroja perheille.

 

Kouvolan kaupungin rajoitukset on kokonaisuudessaan listattu: Koronavirus-tiedotus - Kouvolan kaupunki 

Kymsoten ohjeistus Kymenlaakson alueelle Kymsoten koronainfo

 

Noudatetaan annettuja ohjeita ja pysytään terveinä!