valkealan harjoittelu portaat

Harjoitteluportaat - kenelle ja miksi ?

 

Portaissa tapahtuva harjoittelu on tehokas harjoittelumuoto käyttäen oman kehon painoa. Harjoittelu tapahtuu pääosin hyppyharjoituksin -mutta myös kävellen tai juosten.


 Hyppymuotoja ovat loikat, tasajalkahypyt, edestakaisin tapahtuvat hypyt, sivuttain tapahtuvat hypyt sekä erilaiset juoksut.

 

 Näillä harjoittelutavoilla urheilija ja urheilija/kuntoilija pyrkii kehittämään voimantuottoa, kimmoisuutta sekä lihaskestävyyttä. Koska portaissa tapahtuva harjoittelu hengästyttää, niin samalla harjoittelu kehittää lihassolujen aineenvaihduntaa.

Monessa ellei kaikissa urheilulajissa tarvitaan tämäntyyppisiä ominaisuuksia. Portaat sopivat kaikenikäisille ja ovat halpa harjoittelulaite kaikille.

Valkealan Kajo tarjoaa portaat kaikkien käyttöön - toivomme runsaita käyttökertoja urheilijoille ja kuntoilijoille.

 

Portaat rakennettiin talkoilla 6-7.9 2014. Talkoissa olivat mukana kahdeksan henkilöä. Portaisiin saimme puutavarat Kouvolan kaupungilta ja lisäksi Kymenseudun osuuspankki on tukenut seuraa portaiden rakentamiseen liittyvissä muissa kustannuksissa. Idean portaiden rakentamisesta tuli Keijo Hulkkoselta, joka hoiti myös yhteydenpidon kaupungin liikuntatoimen kanssa.

PORTAITA ON 70 + HUILITASANNE