Kauden 2014-2015 lentopalloryhmiin ilmoittautuminen on alkanut! Täytä ilmoittautumislomake ja tule mukaan!

  • F-Junioreiden pallokoulu eka- ja tokaluokkalaisille alkaa ja kaikki innokkaat pelaajat mahtuvat varmasti mukaan. Luvassa hikileikkejä, pallopelejä ja liikunnallista menoa joka viikko.
  • Täysin uusi ryhmä on  laitettu kokoon, eli nyt myös kaikki 5-6 vuotiaat pääsevät mukaan lentopallon tiikeriryhmään! Sielläkin on luvassa liikuntaleikkejä ja pallon kanssa pelailua.
  • E-junioreiden eli 9-10 vuotiaiden ryhmä sopii aloitteleville lentopalloilijoille, harjoituksissa paljon lentopallon perustekniikoita ja urheilullista mutta hauskaa menoa.
  • D-tyttöjen 11-12 vuotiaiden ryhmään mahtuu myös lisää tyttöjä, eikä haittaa ollenkaan vaikkei olisikaan aikaisempaa kokemusta! Rohkeasti vain treeneihin.

Junioreiden harjoitukset alkavat viikolla 36, tarkista oman ryhmän harjoitusajat joukkueen omalta sivulta.

Viikolla 35, torstaina 28.8.2014 järjestämme Pallorieha-tapahtuman, jossa kaikki pääsevät kokeilemaan lentopalloharjoituksia ja liikuntaleikkejä. Pallorieha avaa juniorikauden ja toivotamme kaikki juniorit vanhempineen tervetulleiksi mukaan tutustumaan hauskaan harrastukseen! Tapahtuma on maksuton eikä vaadi sitoomuksia, joten rohkeasti vain kokeilemaan!

Kajo järjestää myös ohjaajakoulutusta kaikille kiinnostuneille lasten vanhemmille tai vaikka kummeille! Tule mukaan lasten hauskaan harrastukseen ja ilmoittaudu itse vaikka apuohjaajaksi! Lisätietoja sähköpostilla kajo.lentopallo@gmail.com.