Junioreiden lentopallokauden päätös pidettiin koko perheen tapahtumana Valkealan Niinirannassa maanantaina 26.5.2014. Sää oli lämpimän kesäinen vaikka Lappalalta tuuli puhalsikin navakasti. Koko joukolla pelasimme kesäisiä pihapelejä mölkkyä, renkaan tarkkuusheittoa ja suosittua tikunheittoa. Osallistujat pääsivät myös testaamaan taitojaan pienessä lentopalloaiheisessa kesävisassa. Pelailujen jälkeen nautittiin tietysti kisamakkarat ja mehut, jotta päästiin itse asiaan, eli kauden palkintoihin. 

Innokkaasti ja ahkerasti kauden treenannut F- ja E-tyttöjen ryhmä palkittiin kultamitalein. Muista jokaisesta joukkueesta palkittiin joukkueiden Kauden pelaajat sekä Tsemppipelaajat. 
Kauden pelaaja palkinto jaetaan pelaajalle, joka on omassa joukkueessaan taitava (ei välttämättä taitavin) ja esimerkillinen tyyppi. Harjoittelee hyvin ja toimii reilun pelin hengessä kannustavasti ja iloisesti. Tällä palkinnolla kannustetaan pelaajaa kehittymään vielä enemmän ja palkitaan kehittymisestä kauden aikana. Tsemppipelaajaksi valittiin joukkueista reippaat, iloiset ja kannustavat tyypit, vaikka palkinnot olisi tottakai voinut antaa kenelle tahansa.

Kauden pelaajat

D-TYTÖT: Iida Lehtonen
C-TYTÖT: Yasmine Madsen
B-TYTÖT: Ida Laaksonen

Tsemppipelaajat

D-TYTÖT: Emmi Paavilainen
C-TYTÖT: Kia Hyytiäinen
B-TYTÖT: Henna Niemi

 

14275242242 5f8ecf6efc z

14090639179 9e6c393e36 z

 

Juulia, Sonja ja Iisa kultamitalit kaulassa Palkitut Iida, Emmi, Yasmine,Kia, Ida, Henna ja Veera


Vuoden joukkueeksi valittiin B-tyttöjen joukkue
, joka jäi harmittavasti SM-välierien ulkopuolelle mutta nappasi keväällä kuitenkin Etelän aluemestaruuden hienolla pelillä.

Lisäksi palkittiin Kauden Lentopallojuniori. Lentopallojuniori-palkinto jaetaan pelaajalle, joka on taitava pelaaja, esimerkillinen ja ahkera harjoittelija ja joka on kauden aikana kehittynyt sekä noussut seuraavalle tasolle. Pelaaja, jolla on asennetta sekä otetta lajiin ja edustaa seuraa sekä lentopalloa lajina kunnioittaen niin harjoituksissa, turnauksissa kuin myös muualla, toimii reilun pelin sääntöjen mukaan kannustavasti.

Kaudella 2013-2014 Lentopallojunioksi valittiin Veera Hämäläinen, joka kuuluu ikäistensä maajoukkuerinkiin, osallistui aluekisoihin Etelän 1-joukkueessa ja pelasi hienosti Kajon paidassa naisten 2-sarjassa sekä B-tyttöjen joukkueessa. Veeran valintaa puolsivat myös tekemisen asenne, muiden huomioiminen ja kannustaminen sekä iloisuus.

Lisää kuvia ja tunnelmia Niinirannasta näet Kuvagalleriasta!

D- ja C-tyttöjen joukkue lähtee vielä pelaamaan Power Cupiin Raaheen ensi viikolla, B-tytöt päättävät pelillisesti kauden juhannuksena Itävallan Klagenfurtissa United World Games:ssa.

Kiitos kaudesta ja hyvää lentopallokesää kaikille!