VALKEALAN KAJON OMATOIMIMAASTOT

Kilpailureitit juostaan Harjunmäen maastossa kolmella eri mittaisella, merkatulla radalla. Reittien lähtö- ja maalipaikka sijaitsee jäähallin takana, mäen päällä. Kilpailu juostaan ilmoitettuna kilpailuaikana omatoimisesti siten, että tuloksen voi itse ilmoittaa alla olevan tuloslinkin kautta sekunnin tarkkuudella. Kilpailuaikana voi omaa tulosta käydä parantamassa, paras tulos otetaan ilmoitetuista huomioon. Palkinnot jaetaan jokaisen sarjan kolmelle parhaalle.

Kilpailuaika: 8.9.-26.9. Tulokset julkaistaan tällä sivulla su 27.9.

Radat on merkattu seuraavasti:
0,9 km = keltaiset nauhat
1,6 km = punaiset nauhat
2,1 km = siniset nauhat

HUOM! NAUHOJEN VÄRIT OVAT VAIHTUNEET KEVÄÄN RADOILTA!

15-vuotiaat: 2,1 km (2005-2006 synt.)
17-vuotiaat: (2,1 + 0,9 km) 3 km (2003-2004 synt.)
miehet/naiset: (2,1 + 0,9 km) 3 km

maastot syksy3

Ohjeet: Lähtö-/maalipaikka on samassa paikassa, vedä lähtö-maaliviiva kylttien väliin. Ota ja ilmoita aika sekunnin tarkkuudella. 3 km reitti juostaan siten, että ensin juostaan 2,1 km reitti ja kulkematta maaliin siirrytään suoraan 0,9 km reitille.

Tsemppiä maastojuoksuihin!

Lisätietoja ja kysymykset sähköpostitse: Suvi Kalliomäki / suvis.kalliomaki(at)gmail.com

Järjestäjät: Valkealan Kajo yleisurheilu- ja hiihtojaostot

OMATOIMIMAASTOJEN TULOKSET, SYKSY OSA. 1, HARJUNMÄKI VALKEALA

Omatoimimaastoissa tuloksia oli jätetty 40 kpl. Vaikka tulosten määrä jäi tällä kertaa kevään huippumääristä, oli radoilla kuitenkin hyvää säpinää. Positiivisena asiana myös koululuokat vierailivat mukavasti radoilla. Kaukaisin osallistuja omatoimimaastoissa oli tällä kertaa Vetelistä. Kolmelle parhaalle toimitetaan/postitetaan palkinnot lähipäivinä. Kiitos kaikille juoksijoille!