Hei kajolaiset!!!
Tämä poikkeuksellinen jumppasyksy alkaa olla lopuillaan. Kymenlaakson koronakoordinaatioryhmä on tänään maanantaina todennut, että Kymenlaakso on koronaviruksen leviämisvaiheessa.
Kymenlaakson sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä Kymsote, Kymenlaakson kunnat ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto valmistelevat parhaillaan uusia rajoitustoimenpiteitä epidemian leviämisen hillitsemiseksi. Rajoitukset tulevat voimaan keskiviikkona 2.12.
Rajoituksilla pyritään vähentämään ihmisten välisiä fyysisiä kontakteja. Kymsote painottaa, että rajoitusten lisäksi jokaisen tulee omassa arjessaan vähentää kaikkea ei-välttämätöntä liikkumista ja fyysisiä sosiaalisia kontakteja. Sosiaali- ja terveysministeriö suosittaa, että leviämisalueilla ryhmäharrastustoiminta ja siihen osallistuminen tilapäisesti keskeytetään kokonaan. Lasten ja nuorten harrastusten kohdalla käytetään harkintaa, kunhan lähikontakteilta vältytään.
Kajo Voimistelu haluaa toimia vallitsevassa tilanteessa vastuullisesti, ja siksipä päätämme syyskauden tänään maanantaina 30.11.2020. Keskeytys koskee sekä aikuisten että lasten ryhmiä, sillä turvavälien noudattaminen lasten ryhmissä on osoittautunut hyvin haasteelliseksi. Lisäksi meillä on lasten ryhmiä, joissa on osallistujina myös paljon aikuisia. Emme halua ottaa turhia riskejä taudin leviämisen suhteen.
Kajo Voimistelu kiittää jumppareita ja ohjaajia kuluneesta syksystä. Toivotamme kaikille rauhaisaa joulun odotusta, ja toivomme, että pääsemme jälleen loppiaisen jälkeen jatkamaan toimintaamme normaalisti </body></html>