Pyydämme teitä huomioimaan seuraavaa osallistuessanne Valkealan Kajon järjestämään lentopalloturnaukseen.
 
  • Turnausjärjestäjänä huomioimme viranomaisten yleiset tartuntatautisuositukset ja tapahtumia koskevat suositukset, Lentopalloliiton ohjeistuksen ottelutapahtumiin. Olemme tehneet oman tapahtumasuunnitelman ennaltaehkäistäkseen koronan leviämistä järjestämissämme tapahtumissa.
  • Tapahtumaan ei tule osallistua missään roolissa, mikäli henkilöllä on hengitystieinfektion oireita tai muita oireita, jotka viittaavat edes mahdolliseen Covid-19-infektioon. Viranomaisohjeissa mainittuihin riskiryhmiin kuuluvan suositellaan noudattavan erityistä varovaisuutta ottelutapahtumiin osallistuessaan sekä huomioimaan paikallinen tautitilanne.
  • Lisäksi pyydämme teitä minimoimaan turnaukseen osallistuvien taustahenkilöiden ja kannustajien määrän. Striimaamme ottelut GameSaver palveluun, jonka kautta ottelusta voi nauttia turvallisesti kotona. Usean joukkueen turnauksessa osallistujamäärä nousee helposti yli 50 henkilön jo välttämättömien (pelaajat, valmentajat, toimitsijat) läsnäololla. Valkealatalolla katsomokapasiteetti on erittäin pieni. Käytössä on vain liikuntasalin yläkatsomot, joihin mahtuu maksimissaan turvavälit huomioon ottaen 10 hlöä/katsomo.
  • Kaikkien turnaukseen osallistuvien on huolehdittava nimensä ja tarvittavat yhteystiedot osallistujalistaan. Turnausjärjestäjä säilyttää listaa vähintään 14 vrk ajan.
  • Tapahtumapaikka rajataan niin, että joukkueiden ja toimitsijoiden käytössä on kenttäalue ja joukkueille varatut pukuhuoneet. Katsojat ja muut ohjataan katsomoon ja kahvioalueelle. Tapahtuman aikana kenttäalueella olevilla ei ole pääsyä katsomoalueelle eikä katsojilla kenttäalueelle.
  • Turnauspaikalla on noudatettava huolellisesti hyvää käsihygieniaa, pestävä kädet saippualla ennen tilasta toiseen siirtymistä ja sieltä palatessa sekä luonnollisesti wc-käyntien yhteydessä tai heti aivastamisen, niistämisen tai yskimisen jälkeen. Tapahtumapaikalla on myös käsidesinfiointiaineita osallistujien käyttöön. Katsomossa suositellaan kasvomaskin käyttöä.
 
Tsemppiä ja turvallisia kauden alkua kaikille!
Kajo korona