TIEDOTE: Lentopallokausi 2019-2020 Valkealassa päättyy

Poikkeusolojen takia lentopallojaosto on tehnyt päätöksen olla jatkamatta lentopallokautta enää pidemmälle ja kausi Valkealassa päättyy. Myös Etelä-Suomen lentopalloalueen ESLA on eilen tehnyt päätöksen olla pelaamatta nuorten aluesarjan jäljellä olevia turnauksia loppuun tämän kauden osalta. Kuten tiedämme, myös Kouvolan kaupunki on sulkenut harjoitushallit poikkeusolojen ajaksi. Kaikenlaiset kokoontumiset on kielletty ja ihmiskontakteja on vältettävä, selvää varmasti on, että näitä ohjeita emme voi mitenkään soveltaa joukkueharjoitteluun.

Power Cupin osalta jäämme kuitenkin vielä odottamaan Lentopalloliiton lopullista päätöstä. Tämä koskee niitä henkilöitä, jotka ovat turnaukseen ilmoittautuneet. Odotamme sitä, löytyykö turnaukselle sopivat korvaavat päivät myöhemmin kesällä ja sopivatko nämä päivät ilmoittautuneiden suunnitelmiin. Turnauksen peruuttamisesta ja maksujen palautuksesta meillä ei valitettavasti vielä ole enempää tietoa mutta infoamme asiasta heti kun tiedämme enemmän.

Joukkueiden omissa ryhmissä ilmoitetaan mahdollisista omista harjoitusohjeista kevään ja kesän aikana. Tämä koskee eritoten Kajon vanhempien lentisjunioreita (A–C-ryhmät). Seuraa ryhmän ilmoittelua. Lisäksi jaosto tulee vielä laskuttamaan kausimaksut niiden osalta, jotka eivät sitä ole vielä suorittaneet. Kevätkauden osalta huomioidaan tammi-maaliskuu. Laskuissa on verrattain pitkä 30pv maksuehto.

Haluan kiittää kaikkia tästä lentiskaudesta! Vaikka se jäikin lyhyeksi, niin meininki oli kohdillaan! Pelaajille toivotan tsemppiä ja mielikuvitusta korvaavien liikkumismuotojen ja treenien keksimiseen kotona! Kiitos kaudesta kuuluu myös erityisesti teille vanhemmille! Kiitos harrastuksen mahdollistamisesta ja ajastanne kuskeina, katsojina ja kannustajina, olette korvaamattomia! Kiitos ajastanne ja osaamisestanne joukkueiden valmentajat ja organisaattorit! Teette upeaa työtä pyyteettömästi. Olette parhaita!

Eristysaikana Kajo Lentopallon Facebook-sivuilla voi jakaa haasteita kavereille ja vinkkejä harjoitteluun kotona sekä kaikenlaisia kuvia, videoita ja muisteloita lentopalloon liittyen.

Iloista kevättä kaikille olosuhteista huolimatta! Liikutaan kotioloissa ja huolehditaan omalta osaltamme olla levittämättä tätä tautia. Tästa matsista on syytä ottaa nyt kotivoitto! Tavataan lentopallon merkeissä jälleen syksyllä!

Saara Niskanen
Lentopallojaoston pj.