Kajon A-tytöt puolivälieriin

Valkealan Kajon A-tyttöjen lentopallojoukkue lähti vaikeista asetelmista runkosarjan viimeiseen turnaukseen lauantaina Jyväskylässä.

Lauantain turnauksessa pelattiin A-tyttöjen SM-sarjan runkosarjan sijoituksista 5-8, joten tiedossa oli kovatasoinen turnaus. Turnausvoittajana RaIsku meni suoraan SM-finaaliturnaukseen.

Loukkaantumisten ja sairastumisten takia peräti neljällä pelaajalla harventunut Kajo ei saanut turnauksessa erääkään, mutta arvokasta pelikokemusta senkin edestä. Turnauksen muut joukkueet, Jyväslentis, Oulunsalon Vasama ja Rantaperkiön Isku pelaavat myös ykkössarjaa, joten otteluiden tempo oli kova kakkossarjassa pelaavalle Kajolle. Pallojen toimituksiin vastustajan puolelle ei ole varaa, vaan hyökkäysten on lähdettävä kovaa, muuten vastustaja rankaisee välittömästi.

Kajon tulokset lauantaina:

Kajo – OsVa 0-2 (15-25,21-25)

RaIsku – Kajo 2-0 (25-14, 25-15)

Jyle – Kajo 2-0 (25-15, 25-13)


-Otteluissa pelin tempo oli aiempia pelejä nopeampi ja vastustajien aloitukset olivat tehokkaita. Ajoittain saimme vastattua vastustajan haasteisiin, mutta hieman siipirikkoisena loukkaantumisten ja sairastumisten seurauksena emme pystynyt vastaamaan vastustajien peliin, lähinnä vastaanottovaikeuksien kautta heikentyneen hyökkäyspelin ja sitä kautta vastustajan helpottuneen hyökkäysrakentelun vuoksi. Paikka lopputurnaukseen jäi välierien varaan, johon valmistaudumme treenien ja 2-sarjapelien kautta, kertoili turnauksen jälkeen Kajon valmentaja Petri Kuokkanen.

A-tyttöjen välierät palataan 12.3.