Kajon B-tytöille Etelä-Suomen aluemestaruushopeaa

Puma Prime Helsingistä voitti tiukan finaalin

Lentopallo, 10.03.2015


BTY, Aluemestaruusfinaalit, Valkealatalo

 • E.Niemi

  Kajon AM-hopeajoukkue

  Kajon AM-hopeajoukkue


 • E.Niemi

  Taru Aapron hyökkäys ohi Primen torjunnan

  Taru Aapron hyökkäys ohi Primen torjunnan


 • E.Niemi

  Kajon torjunta finaalissa

  Kajon torjunta finaalissa
Valkealan Kajon B-tyttöjen lentopallojoukkue ei venynyt viime vuoden aluemestaruuden uusintaan Valkealatalolla lauantaina käydyssä B-tyttöjen aluemestaruusfinaalissa. Kajon ainoa tavoite oli aluemestaruuden uusinta unohtamatta että hopeamitali on silti hieno saavutus. Jo kauden alusta alkaen on ollut jotakuinkin selvää että kuuden joukkueen finaaliturnauksen loppuottelussa vastakkain ovat Etelä-Suomen ainoat 21.3. SM-välierissa esiintyvät joukkueet Valkealan Kajo ja PuMa Prime Helsingistä. Lauantain turnauksessa pelattiin kaksi kolmen joukkueen alkuerää, jonka jälkeen vuorossa oli välierät ja sijoitusottelut. Sekä Kajo että PuMa raivasivat tiensä finaaliin puhtaalla pelillä.

Finaalin ensimmäinen erä taisteltiin 'piste pisteestä' -tahtiin Kajon vieden erän 25-23. Toisessa erässä Kajon ratkaisuissa ei nähty ensimmäisen erän kaltaista rohkeutta ja PuMa voitti 25-22. Kolmannessa erässä Kajolla ei oikein onnistunut mikään ja PuMa vei erän 15-11 ja aluemestaruuden erälukemin 2-1.

- Päivän ekat pelit meni meillä heräillessä. Loppuottelu oli hyvää, jopa ajoittain kauden parasta pelaamista meiltä. PuMa nykäisi kolmannessa erässä meidän virheillä etumatkan ,josta ei toivuttu. Hopea tietysti harmittaa, mutta hyvä mieli jäi kuitenkin tasaisesta vääntämisestä PuMan kanssa ja heille onnittelut kullasta, summasi Kajon luotsi Petri Kuokkanen.

Kajon B-tyttöjen pelit jatkuvat SM-välierissä 21.3 Valkealassa.


Aluemestaruusturnauksen sijoitukset

1. PuMa Prime
2. Valkealan Kajo
3. Korian Ponsi
4. Salpis
5. Kausalan Yritys
6. Karhulan Veikot