Lauantaina 23.3. Kajon D-tytöt pelasivat tiikerisarjan jatkoturnauksen Järvenpäässä, vastassa Hongiston Tarmo, VanLe ja Blues Volley.

Avausottelu Tarmoa vastaan oli helpohko, vaikkakin toisen erän lopussa annettiin reilusti tasoitusta. Peli Kajolle lukemin 25-9 ja 25-19.
Toinen ottelu, vastassa VanLe. Avauserä oli Kajolta turnauksen heikoin, sillä omia pisteitä kertyi vain yhdeksän. Toisessa erässä ryhdistäydyttiin viemällä se peräti 25-8. Kolmannessa erässä jatkettiin
voittaneella kokoonpanolla, eikä VanLesta ollut enää suuremmin vastusta. 15-8 ja pisteet Valkealaan.

Kolmas ottelu oli Kajon tapaan kaksi voittoa ottanutta Blus-Volleytä vastaan. Avauserässä Kajo oli  ylivoimainen, mutta toisessa osat vaihtuivat ja turnausemännät siirsivät ratkaisun kolmanteen, jossa panoksena turnausvoiton lisäksi tiikerisarjan mitalipelit: Voittaja taistelee 12-13.4 sijoista 1-4 ja häviäjä 5-8. Blues-Volley karkasi heti alussa muutaman pisteen johtoon, mikä pysyi pitkään suunnilleen ennallaan, mutta Kajo kiri lopussa 12-12 -tasatilanteeseen. Blues-Volleyn E-ikäisen joukkueen pallovarmuus, pidempään harjoiteltu kolmen kosketuksen peli sekä hirveää meteliä pitänyt kannustusjoukko koituivat kuitenkin Kajon kohtaloksi. Turnausvoitto Blues Volleylle 2-1 -voitolla, 12-25, 25-20, 15-13.

Kajon yhdeksästä D-tytöstä Järvenpäässä pelasi seitsemän: Aino, Eevi, Emmi, Iida, Nora, Senni ja Viivi.

Kausi päättyy muutaman viikon päästä pelattaviin sijoitusturnauksiin.