Kajon naisilla superviikonlopusta valitettavat kaksi tappiota kotisalissa.

Lauantaina Hyvinkään Ponteva oli vahvempi 3-0 ja sunnuntaina tasaisen paikalliskamppaillun pisteet Kolelle erin 3-1.

Lauantain ottelussa vastustajan muutamat jäähdyttelevät entiset liigapelaajat pitivät pelin hallinnassaan ja saivat Kajon puolustuksen polvilleen taitavilla ja kovilla hyökkäyksillään.
Kotijoukkue keräsi kaikissa erissä vain 15 pistettä kussakin, eikä missään vaiheessa oikein päässyt peliin kunnolla mukaan. Emäntien joukkueesta pirteimmin esiintyi keskellä pelannut Tiia Vierre, jolta ajoittain nähtiin napakoita lyöntejä parkettiin. Vastaanotossa ja Kajon puolustuksessa ahkeroinut libero Essi Heiskanen, jolla oli kelpo pelipäivä.

Lauantain kokoonpanossa pelasivat: Salla Ruokola, Riikka Kärkkäinen, Laura Setälä, Laura Pokki, Emma Ikävalko, Essi Heiskanen, Tiia Vierre ja Veera Hämäläinen. Kimmo jakeli ohjeita ja nilkkavammasta kärsivä Jaana kannusti penkiltä.

Sunnuntain paikalliskamppailusta tiedettiin jo etukäteen kehkeytyvän tasainen taisto, niinkuin nämä lähiseurojen ottelut tuppaavat aina olemaan. Kajo oli voittanut joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen ylemmässä jatkosarjassa tammikuun puolessa välissä ja Kolelle oli jäänyt siitä ottelusta varmasti jotain hampaankoloon.
Ottelu olikin erittäin tasaväkinen ja pelissä pisteitä jaettiin vuorotellen aina erien loppupuolelle saakka ja Valkealatalossa nähtiin monta hienoa pallorallia.
Peli olisi voinut kääntyä kummin päin vain ja luultavasti emännät olisivat vienneet pelin ainakin viidenteen erään, jollei joukkue olisi sortunut huomattavaan määrään aloitusvirheitä tai erien loppuun sattuneita helpohkoja virheitä. Mallikkaasti sunnuntaina esiintyivät niinikään Tiia ja Essi sekä verkolla paikkansa hyvin täyttänyt depyyttinsä tehnyt 14-vuotias Yasmine Madsen.

Sunnuntain kokoonpanossa
Essi Penttinen, Riikka Kärkkäinen, Sanna Lautamatti, Laura Setälä, Laura Pokki, Emma Ikävalko, Essi Heiskanen, Tiia Vierre, Veera Hämäläinen ja Yasmine Madsen. Ohjeita jakeli Kimmo ja Jaana lepuutti jalkaansa vielä penkillä.

Seuraavaksi Kajo kohtaa ensi sunnuntaina Valkealatalossa Nale2 Helsingistä. Se onkin tällä erää viimeinen kotiottelu, jatko-ohjelma selviää maaliskuun puolessa välissä kun ylempi jatkosarja päättyy. Jatkosarjasta pelejä jatkavat kaksi parasta.