Runkosarjan päätösottelulla ei ollut varsinaista panosta, sillä molemmat joukkueet olivat jo varmistaneet paikkansa ylempään loppusarjaan kevätkierrokselle. Toki paikalliskamppailut luovat aina pienen lisäjännitteen ja niin lauantainakin, pelissä paremmalle oli luvassa henkinen yliote keväälle.
Kamppailu Kajolle vakuuttavalla pelillä numeroin 0-3 (19-25, 20-25, 11-25).

Ensimmäinen erässä hakemista oli puolin ja toisin, Kajo eteni kuitenkin vahvalla loppuerän pelillä erävoittoon. Toisessa erässä KoLe oli pienessä johdossa aina erän puoleen väliin saakka kunnes Kajon Tiia Vierre käänsi erän omalla syöttövuorollaan Kajolle. Kolmatta erää Kajo vei mennen tullen 20 pisteen paremmalle puolelle ja kotijoukkueella oli vain muutama piste, nekin Kajon virheistä. Erän lopussa kotijoukkue sai napsittua vielä muutamat pallot ja kaunisteltua erälukemia muttei se millään riittänyt saamaan Kajon reilua johtoa kiinni. Koko kentän tehokkaimpana hääri Kajon Veera Hämäläinen, joka oli vahva jokaisella osa-alueella ja täysin pitelemätön verkolla.

Kajon kokoonpanossa: Jaana Kekki, Salla Ruokola, Riikka Kärkkäinen, Sanna Lautamatti, Laura Setälä, Laura Pokki, Emma Ikävalko, Essi Heiskanen, Maiju Laurila, Tiia Vierre ja Veera Hämäläinen.


Runkosarjan voitti Kave 1/JS puhtaalla pelillä, Kajo oli toinen ja Kole kolmas. Nämä joukkueet jatkavat lohkosta ylempään jatkosarjaan.

Sarjataulukko 10 pelatun ottelun/runkosarjan jälkeen.

KaVe 1/JS   29
KAJO  24
KoLe  16
KaVe 2/JH  14
Savitaipale   6
Masters  3

 

Ottelut jatkuvat tammikuussa! Ohjelmat päivittyvät myöhemmin!