Syksyn toinen D-tyttöjen turnaus pelattiin Kausalan Ravilinnassa sunnuntaina 24.11.

Kajon kahdeksan tytön joukkue aloitti kohtaamalla Yrityksen kakkosjoukkueen, joka nousi ensimmäisen erän lopussa takaa ohi vieden erän 25-23. Toinen erä oli pitkälti samanlainen, mutta Kajo vei viimeiset pisteet ja koko erän 25-21. Kolmannessakin erässä vastustaja meinasi nousta lopussa voittoon, mutta Kajo selvitti eräpallon ja nousi 16-14 -voittoon.

Seuraavaksi vastassa oli Korian Ponsi, joka syötti selvästi Kajoa varmemmin. Ensimmäisen erän Kajo voitti 25-20, mutta syöttövarmuus käänsi toisen erän Ponnelle 25-23. Kolmannessa erässä Kajon toinen onnistunut syöttö tuli vasta Ponnen ollessa pisteen päässä otteluvoitosta. Kajo heräsi turhan myöhään, eikä lopun pisteputkikaan tuottanut riittänyt kuin kymmeneen pisteeseen erässä.

Haminan Arsi jyräsi Kajon muutama viikko sitten Haminassa, mutta tällä kertaa se joutui tekemään parhaansa viedäkseen pisteet. Arsi voitti lopulta 2-1 (25-21, 22-25, 15-9). Kolme tiukkaa kolme-eräistä peliä, joista yksi voitto ja kaksi tappiota. Voittoja olisi voinut tulla enemmänkin, mutta muuten esitys oli kohtalaisen hyvä.

KoLe isännöi syksyn viimeistä turnausta lauantaina 14.12, ja tällöin Kajo pelaa KoLea, Pontta sekä kahta Yrityksen joukkuetta vastaan. Panoksena kuuden joukkueen lohkossa neljäs sija.