Naiset voittoon myös kotona

Savitaipaleen joukkueelle ei kotiinviemisiä

Lentopallo, 13.10.2013


Naiset, II-sarja, StU Savitaipale

kajo.lentopallo

Jes!

Jes!
Kajon naiset avasivat kauden kotiottelut myös voitolla. Savitaipaleen Urheilijat kaatui selvin 3-0 numeroin, erät Kajolle 25-19, 25-17 ja 25-10.

Kajo hallitsi peliä alusta asti ja otteluun jo hieman anteeksipyytävällä asenteella lähtenyt Savitaipale johti koko ottelun aikana peliä vain kerran, sekin toisen erän ensimmäisen pallon jälkeen. Kajon napakat aloitukset ja lyönnit tekivät tehtävänsä ja Savitaipale sortui tekemään virheillään pisteitä myös kotijoukkueelle. Kajon passarit Salla ja LauraP saivat pyöritettyä peliä melko tasaisesti kaikille hyökkäyspaikoille ja homma oli sitä myöten selvä. Parannettavaa toki jäi etenkin omien helppojen virheiden poiskarsimisessa ja vastaanottotarkkuudessa, jota on syytä parantaa sarjan kovempiin peleihin.

 

N2 141013  

 

Sunnuntaina yleisöä oli paikalla mukavasti ja pelien tiukentuessa saadaan varmasti tunnelmakin kohoamaan.
Kajon sunnuntainen kokoonpano: Jaana Kekki, Salla Ruokola, Riikka Kärkkäinen, Sanna Lautamatti, Laura Setälä, Laura Pokki, Emma Ikävalko, Essi Heiskanen, Maiju Laurila ja Tiia Vierre. Valmentajana Kimmo Kalenius ja tilastoissa Saara Niskanen, Heli Lahtela ja Heini Peltola.

Seuraava kotiottelu jo ensi sunnuntaina 20.10. Myllyojan Mastersia vastaan Valkealatalolla klo 14. Tervetuloa!