Naiset kaatoivat Mastersin

Nuoret kajolaiset debytoivat mallikkaasti aikuisten sarjassa

Lentopallo, 20.10.2013


Naiset, II-sarja, Myllyojan Masters

kajo.lentopallo

Vauhdikasta peliä kotijoukkueelta

Vauhdikasta peliä kotijoukkueelta
Kajon naiset voittivat toisen kotiottelunsa selvästi 3-0 Myllyojan Mastersia vastaan. Eränumerot 25-14, 25-14 ja 25-6 todistavat sitä, ettei vieraille annettu mahdollisuutta ottaa pelissä päällikön paikkaa. Kajon peli kulki ja joukkueeseen mukaan tulleet kolme nuorta B-ikäistä hoitivat debyyttiottelussaan tonttinsa mallikkaasti.

Mastersin nuori joukkue ei suorituksillaan vakuuttanut ja Kajo sai oman hyvän pelinsä toimimaan pelin alusta asti. Hyvät otteet pysyivät koko pelin ajan ja Valkealatalon katsomossa päästiin nauttimaan myös hienoista yksilösuorituksista. Pistetilastojen kärkipaikkaa kotijoukkueessa pitivät Tiia Vierre ja Veera Hämäläinen. Tiia pelasi ottelun keskitorjujana napsien useita suoria torjuntapisteitä ja aikuissarjassa ensimmäistä kertaa pelannut Veera paukutti palloa parkettiin laidasta sekä syöttökulmauksesta. Vastaanotot Kajo sai nostettua nyt korkeana passareille liberona pelanneen Hennan ja yleispelaajaosaston toimesta näin passari-Essit H. ja P. pääsivät jakamaan komeita passeja Mastersin päänmenoksi. Kaiken kaikkiaan Kajon otteet olivat tasaisia koko joukkueelta ja valmentaja Kimmo sai hymyillä leveästi voitetun pelin jälkeen.

Kotijoukkueen kokoonpanossa pelasivat Jaana Kekki, Essi Penttinen, Veera Hämäläinen, Riikka Kärkkäinen, Laura Setälä, Henna Niemi, Emma Ikävalko, Essi Heiskanen ja Tiia Vierre. Penkin päässä valmennushommissa olivat Kimmo Kalenius ja Petri Kuokkanen, tilastoissa Heli Lahtela.

 

Seuraava kotiottelu sunnuntaina 3.11 klo 14, jolloin nähdään Kouvolan paikalliskamppailu KoLea vastaan. 
Ottelua ennen R.A Wickholmin tarjoamat kahvit. Tervetuloa!

 


Otteluisannyys