Kajon naisille kotitappio

Yhden erän hieno peli ei riittänyt koko pelin voittoon

Lentopallo Valkealan Kajo, 13.10.2015

N2, runkosarja, Ristiinan Urheilijat

Kajon lentopallonaisten 2-sarjan kotiavaus päättyi 1-3 (25-8, 19-25, 21-25, 20-25) tappioon sunnuntaina Valkealatalolla. Kajo voitti ensimmäisen erän vierailijalta Ristiinan Urheilijoilta helposti, mutta hävisi kolme seuraavaa ja näin pisteet matkasivat Saimaan rannalle.

Kajon tehokkaimmat sunnuntaina olivat passari Essi Penttinen, jonka hyökkäyskuviot kaipasivat useampia viimestelijöitä. Kajon hyökkäysten teho lepäsi pitkälti hakkuri Taru Aapron ja keskipelaaja Ida Laaksosen harteilla. - Eka erä oli meiltä hyvää peliä. Vastustaja heräsi toisessa erässä ja silloin meidän olisi vastaavasti pitänyt parantaa nostoa ja hyökätä kovemmin. Kommentoi peliä Kajon passari Essi Penttinen.

- Ekassa erässä palattiin hyvää peliä, mutta ei pystytty jatkamaan samalla tasolla toisessa. Kaiken kaikkiaan meidän peli on parantunut viikon takaisesta Salpis- tappiosta. Summasi Kajon kapteeni Ida Laaksonen.

Kajon pelit jatkuvat ensi sunnuntaina vieraspelillä Mikkelin Passareita vastaan.