Lentiskauden päätös pidettiin tiistaina 26.5 Harjunmäen laavulla. Mukaan oli lähtenyt lähes 100 lentopalloperheen jäsentä, pelaajia ja heidän perheitään. Kauden päätöksessä jaettiin palkinnot kauden hienoista suorituksista ja nautittiin makkarat laavun grillistä, jonka jälkeen osa porukasta jaksoi vielä käydä tutustumassa lähemmin Harjunmäen uusittuun frisbeegolfrataan.


PALKINTOJENSAAJAT:

Palkinnot jaettiin kaikille pallokoululaisille, jotka saivat mitalit kaulaansa sekä kunniakirjat. Koko kauden kerran viikossa treenanneet pelitytöt ja -pojat ovat kaikki melkoisen taitavia pallottelijoita.

Yasmine Bjerregård Madsen palkittiin koko Kajon Vuoden Nuori Kajolainen - palkinnolla, jonka kiertopokaalin kukkien kera kävi jakamassa Valkealan Kajon puheenjohtaja Satu Päivärinta.

20150526 2

Kauden lentopallojunioriksi valittiin Inka Karonen, joka on vuoden aikana kehittynyt uskomattoman paljon ja tällä palkinnolla kannustetaan Inkaa jatkamaan hyvällä tiellä.

Kauden lentopallojoukkueen valinta oli tänä vuonna helppo, sillä vaikka kaikki pelaavat joukkueet suoriutuivat omissa sarjoissaan hienosti, niin B-tyttöjen pitkän kausi päättyi SM-sarjan 11. sijalle. Erittäin kovatasoisessa sarjassa, tämä oli erittäin hieno suoritus ja tämän lisäksi, joukkue sijoittui hopealle Etelän aluesarjasssa.

Joukkueista/harjoitteluryhmistä palkittiin lisäksi yksi pelaaja joukkueen pelaajapalkinnolla ja toinen pelaaja tsemppipalkinnolla.

E-tytöt
Pelaajapalkinto: Vilma Oinas
Tsemppipelaaja: Tatja Sandberg

D/C-tytöt
Pelaajapalkinto: Inka Karonen
Tsemppipelaaja: Senni Heikkilä

B-tytöt/Naisten joukkue:
Pelaajapalkinto: Minni Aarni
Tsemppipelaaja: Laura Heikari

20150526 175916

Onnittelut kaikille voittajille ja hyvää kesää kaikille pelaajille ja heidän tukijoukoilleen. Lentiskausi jatkuu taas syksyllä, harjoittelemaan päästään viimeistään syyskuun alussa ja ilmoittautumiset ryhmiin alkaa elokuun alkupuolella.