Kajon lentopallonaiset päättivät sunnuntaina kauden kotivoittoon Mikkelin Passareista 3-2 (26-28,27-25,25-4,19-25,15-12). Viisieräinen ottelu tarjosi pitkiä palloralleja.

-Tänään oli hyvä meininki heti ottelun alusta, joka kesti koko viisieräisen ottelun. Asennetta ja yritystä löytyi ja pelaajat tekivät hyviä suorituksia laajalla rintamalla, kommentoi voittoa Kajon valmentaja Petri Kuokkanen.

Kajo onnistuikin koko rintamalla. Kunnia voitosta kuuluu koko Kajon tasaiselle ryhmälle. Mikkeli oli vaikeuksissa sekä Kajon nopean keskipelaamisen, kuin myös laitahyökkäysten kanssa. Kajo sai myös pidettyä syötön vaikeana läpi ottelun ja vei näin parhaan terän Mikkelin kovilta yleispelaajilta. Mikkeli ei juuri keskihyökkäyksiä harrastanut, vaan yritti läpi ottelun kovaa laidoista, joten Kajo pystyi keskittymään laitahyökkäysten torjuntaan saadenkin mukavasti torjuntapisteitä.

- Pelin osa-alueista aloitus ja torjunta olivat vahvimpia, mutta tasaisuus kaikissa suorituksissa ja ennenkaikkea loppuun asti yrittäminen toivat monta pistettä ja lopulta otteluvoiton.

-Tähän oli hyvä päättää tämän kauden 2-sarja ja ottelu loi pohjaa ensiviikonlopun B-tyttöjen SM-finaaliturnaukseen Laihialle, tuumi Kuokkanen.