Etelän alueen E-tiikerisarja jatkui lauantaina Hollolassa. Kajon E-tytöt taistelivat hienosti turnausvoittoon ensimmäisen turnauksen malliin.

Lauantaina ensimmäisenä vastaan asettui Kausalan Yritys. Ensimmäisen erän tasaisen taistelun jälkeen erä Yritykselle luvuin 25-23. Toisessa erässä Kajon syöttö puri erittäin hyvin ja erä Kajolle 25-8. Kolmannessa erässä nähtiin taas tasaista taistoa ja vaikka Yritys johti erää jo 11-7 sai Kajo vielä käännettyä erän ja koko ottelun nimiinsä pistein 15-13.

Toisessa ottelussa Kajo pelasi Mäntsälän Urheilijoita vastaan. Kajon syöttö oli myrkkyä Mäntsäläisille eivätkä tytöt hyvistä yrityksistä huolimatta saaneet omaa peliään käyntiin, ottelu Kajolle 2-0 eräpistein 25-4 ja 25-11.

Arsin E-poikia vastaan oli odotettaissa edellisen kohtaamisen jälkeen taas hyvin tasainen ja jännittävä peli. Sitä se olikin, ensimmäinen erä Kajolle 25-16 ja toinen erä Arsille 25-10. Ottelussa nähtiin hyviä palloralleja ja niiden voitot taisivat mennä tasan. Kolmas erä vielä Kajolle 25-12 ja voitto kotiin 2-1.

Viimeinen matsi pelattiin emäntäjoukkuetta, Salpista vastaan. Kajo onnistui omassa pelissään mainiosti, ottelu Kajolle 2-0 eräpistein 25-17 ja 25-18.

Kajon kokoonpano Hollolassa: Vilma, Petra, Emmi, Sonja, Kaisa ja Tatja, Valmentajana Saara.